[világosnak kell lennie a jelenlegi piac természetéről]
论文作者:草根论文网 论文来源:www.lunwenbox.com 发布时间:2018年04月17日

[világosnak kell lennie a jelenlegi piac természetéről]

Tegnap volt komoly részlege lemez, az alaplap erős befolyása egészen zárja ki Yinxian, de a GEM kihúzta a nap. Differenciálás nagyon komoly, ez a természet a jelenlegi piacon.

Úgy vélem, jól tudjuk, januárban a jelenlegi, van egy ravasz ember szempontjából, ismételgetik nem kevesebb, mint 100-szor, hogy a tőzsdei 2018-ban és 2017 ellenkezőleg, 2017 alapul összpontosítva a jobb által vezetett másodosztályú részvények rózsa, nyolc készletek a nettel, és 2018-ban a nyolc kategória a készletek széles körű, és nehéz rosszkedv. Ez a nézet még tegnap tükröződött. Ez a jelenlegi piac természete. Ezért emlékeznünk kell erre a pontra.

Akkor hogyan kell járni azt, ravasz úgy vélik, hogy bár a fórumon tegnap zárja ki Yinxian, hanem az arc visszaüt, és a fő oka a GEM és aktív nyolc kategória a részvények, a Board of megfojtja a hátránya, és bár a súly séta visszaesés, hanem a nehéz továbbra is pangás kinetikus energia, bár gyenge, de csak nézd meg, megnézi játszik ritmus tovább csökken. A 3100 pont növelése ebben az évben erős támogatást nyújt. Ezt a nézőpontot tegnap elmondták. Ezért a testület esett tegnap, akkor szembe kell néznie egy visszaüt, hanem az arc több mint 3190 rés töltse ki az erősebb, nem tölti le, akkor csak ismételni megrázkódtatások. A legfontosabb, hogy megnézzük a brókercégeket, mert a brókercégek az egyedüliek, akiket érdemes súlyozni.

GEM, az erős tegnap tükröződik, nagyon világosan, bár tegnap Hainan állományok napi limit dagály, sok ember szemében a gyújtótávolság a részvények Hainan test, de a részvények a Hainan, és nem okoz teljesítmény, hogy tegyen többet az alaplap, de a téma részvények A szoftver, a nagy adatok lendületet adtak a GEM-nek, ellenben a szoftver, a nagy adatok és más tárgyak hatékonyabbak. Ezután a téma részvények továbbra követi a mainstream, mert három év után csökken, sok faj megüt egy kétszeres szeres, az idő, a tér, az összes nagy szintű rebound, ez az igazi mainstream, Van népszerűség és hely.

Mint a múlt héten, hogy emlékeztessen mindenkit elrendezés iShares 300 esett 20, függetlenül a legutóbbi index emelkedik ki a független piaci, ez az előnye. Az idő, a tér miatt mindannyian ki kell küszöbölni.

A működés során a készletek pozíciók tegnap légköri növekedése az egész fórumon, kivéve iShares továbbra is új csúcsra, más fajok után egy másik cég, főleg a tegnapi kéri alku-vadászat változatos, a legalacsonyabb pont veszünk alacsony, záró előhúzott egy kis napot. Ha 4% -ot kap a támadó forma közül, még mindig van lehetőség arra, hogy továbbra is fejjel lehessen.

Erőfeszítéseket fontosak, de a választás sokkal fontosabb, hogy ez az élet, érzések, vagy akár az aktuális tőzsdei, választás, plusz az erőfeszítések hatékonyabb lesz, de a rossz választás, akkor is, ha próbálkozom, ami kárba. Mint ebben az évben, ha még mindig úgy dönt, hogy megy a bank biztosítási emelkedett az elmúlt évben, nem küzdenek, hogyan, vagy egészen egy új, alacsony, de ha úgy dönt, nyolc készletek, bár nem ez a fő l, azaz a magasabb volatilitás, éspedig fontosságát.

相关推荐
联系我们

代写咨询
 362716231

发表咨询
 958663267


咨询电话

18030199209


查稿电话

18060958908


扫码加微信

weixin.png


支付宝交易

ali.jpg

 • 在线客服
 • 认准本站客服
 • 代写咨询
  362716231
 • 发表咨询
  958663267
 • 咨询电话
 • 18030199209
 • 查稿电话
 • 18060958908
 • 扫描加微信
 • 支付宝交易
 • 返回顶部
  在线客服